Yayınlanma Tarihi: |02.07.2015 13:54

Sony ve GittiGidiyor’dan STK’lara destek

6-14 Temmuz tarihleri arasında GittiGidiyor üzerinden açık artırmayla satışa sunulacak PlayStation®4 20. Yıl Özel Sürümü’ne sahip olma fırsatını yakalayanlar, AÇEV, Darüşşafaka Cemiyeti ve TOÇEV’e destek vermiş olacak.

Online alışverişin güvenli adresi GittiGidiyor ve 3 Aralık 1994 tarihinde piyasaya sürdüğü PlayStation® oyun konsolu ile oyun dünyasında bir devrim yaratan Sony iş birliği yaparak, çocuklara daha iyi bir gelecek sağlamak için çalışan AÇEV, Darüşşafaka Cemiyeti ve TOÇEV’e destek veriyor. İş birliğinin merkezinde Sony PlayStation® oyun konsolunun 20. yıldönümü için tasarlanan PS4™ özel sürümü yer alıyor. Tüm dünyada yalnızca 12.300 adet üretilen PS4™ 20. Yıl Özel Sürümün birer adedi, Sony tarafından AÇEV, Darüşşafaka Cemiyeti ve TOÇEV’e bağışlandı. PS4™ 20. Yıl Özel Sürümü, gittigidiyor.com web sitesinde, bu kuruluşların online mağazalarında, 6-14 Temmuz tarihleri arasında yapılacak ve üçer gün sürecek açık artırmalar ile satılacak.

Açık artırmaya katılanlar, tüm aksesuarları “Orijinal Gri” renkte olmak üzere, özel bir hatıra kutusunda sunulacak olan PlayStation®4’e sahip olma fırsatı yakalarken, aynı zamanda çocuklara daha iyi bir gelecek sağlamak için çalışan sivil toplum kuruluşlarına katkıda bulunmuş olacaklar.


Son Yazılar

TDNMedya.com

ANASAYFA

SİYASET

EKONOMİ

DÜNYA

SAĞLIK

KÜLTÜR-SANAT

TDNMedya.com Kategori

GÜNDEM

TÜRKİYE

SPOR

MAGAZİN

YAŞAM

TEKNOLOJİ

Künye

İletişim

E-posta:[email protected]

Sosyal Ağ

Haber Bülteni

[email protected]