Yayınlanma Tarihi: |05.06.2015 13:20

Pentax Ricoh WG30 ile paylaşılabilir macera

Karada ya da denizde her anınızı ölümsüzleştirmek için tasarlanan Pentax WG30 ile macera dolu anlar yaşamak hiç bu kadar keyifli olmamıştı..

Yüksek ya da düşük sıcaklık, su, kum, gibi yıpratıcı şartlara da dayanabilen Pentax WG30 seyahat severler ve yaz sporlarına meraklı kullanıcılar için mükemmel bir seçenek. Su geçirmez (12m.), düşmeye dayanıklı (1,5m.), toz geçirmez ve soğuğa dayanıklı (-10 dereceye kadar) gövde yapısı ile tüm zor koşullarda sizi güçlü performansıyla büyüleyecek olan Pentax WG30, 16MP çözünürlükte arkadan aydınlatılmış CMOS sensörü ve 5X yakınlaştırma sağlayan lensi ile tüm koşullarda muhteşem görüntüler elde etmenizi sağlayacak. Full HD (1920x1080) çözünürlükte videolar çekebilir aynı zamanda özel modları ile su altı çekimlerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz. Ayrıca Wifi özelliği sayesinde akıllı telefonunuza veya tabletinize uzaktan çekim, transfer sağlayabilirsiniz..

2 Saat boyunca kesintisiz su altı kullanımı sağlar

Ricoh WG-30 zor koşullara dayanımı yüksek gövde yapısı sayesinde 12 metre derinliğe kadar su geçirmeme, 1,5 metre yükseklikten düşmelere ve şoka, -10 derece gibi düşük ısılarda çalışabilme imkanı verir.

Yakın çekimlere yardımcı LED aydınlatma…

Lensin önüne yerleştirilmiş 6 adet LED aydınlatma sayesinde çok yakın çekimlerde konunun yeterince ışık alabilmesi sağlanarak normal gözle görülemeyen dünyayı keşfedebilirsiniz. Ayrıca bu LED aydınlatmalar self timer gibi modlarda da size sinyal vererek yardımcı olur

2,7” Wide LCD Ekran…

Ricoh WG-30 16:9 formatında 2,7” boyutunda LCD ekrana sahiptir. Bu ekran güneş ışınlarının yansımalarını engelleyen AR (Anti Reflection) kaplama sayesinde çok parlak ışık koşullarında bile rahatça kullanıma olanak tanır.

Özellikler

Dayanıklı, kompakt yapı

16MP CMOS sensör

Full HD Video

Dahili WiFi

12 metre su geçimez, 1,5 metreden düşme, çarpmaya dayanıklı 

-10 derece ısıda kullanım

Toz geçirmez

5X Optik Zoom

1,5” Renkli LCD ekran

Dahili WiFi

1cm. makro mesafesi

6 adet LED makro aydınlatması

Son Yazılar

TDNMedya.com

ANASAYFA

SİYASET

EKONOMİ

DÜNYA

SAĞLIK

KÜLTÜR-SANAT

TDNMedya.com Kategori

GÜNDEM

TÜRKİYE

SPOR

MAGAZİN

YAŞAM

TEKNOLOJİ

Künye

İletişim

E-posta:[email protected]

Sosyal Ağ

Haber Bülteni

[email protected]