Yayınlanma Tarihi: |30.04.2015 14:26

İstanbullular evini internetten temizletiyor

armut.com, ev temizliği kategorisinde ilginç bir araştırma gerçekleştirdi. İnternetten İstanbullulara sunulan Hemen Rezervasyon sistemi üzerinden yapılan ev temizliği taleplerinin analizine göre; İstanbul’da en çok ev temizliği hizmeti alınan ilçe Kadıköy oldu.

Geçtiğimiz yıl Hemen Rezervasyon adını verdiği hizmetiyle, kullanıcılarına temizlik konusunda büyük kolaylık sağlayan armut.com, açıkladığı analiz sonuçlarıyla İstanbul’da internet üzerinden ev temizliği hizmeti alan kullanıcıların alışkanlıklarını gün yüzüne çıkardı. Armut.com’un verilerine göre Hemen Rezervasyon özelliği ile İnternet üzerinden temizlik hizmeti alan İstanbulluların ortalama temizlik talepleri 4,5 saat. Ev sahipleri evlerinin büyüklüğüne ve oda sayısına göre 4-5 saat ya da 6-7 saat gibi seçenekleri de tercih edebiliyor. Bazı kullanıcılar talep edilen süre içinde temizliğin yanı sıra ütü gibi ek hizmetleri de alıyorlar. Bu ihtiyaçlara bağlı olarak da hizmet süresi değişiklik gösteriyor.

Müşteri Memnuniyeti %98’e Ulaştı

Hemen Rezervasyon hizmeti ile kullanıcılara, sadece birkaç dakika içinde evlerinin büyüklüğüne göre 3-8 saat arasında süreyi belirleme, temizlik gününü seçme ve online ödeme yaparak rezervasyounu kesinleştirme imkanı sunan armut.com, tam gün dışında diğer temizlik sürelerinin de yoğun tercih edildiğini ortaya koydu.

Yapılan analizde Hemen Rezervasyon sisteminin devreye girmesi ile birlikte armut.com üzerinden temizlik hizmeti verenlerin haftalık iş planlarının çok önceden dolduğu görülüyor. Ayrıca birkaç gün önceden kesinleştirilmiş rezervasyonlar sayesinde, taraflar arasında iptal durumları da minimum seviyede yaşanıyor; son dakikada bir iptal gerçekleşmesi durumunda, mevcut iş için hızlıca yeni bir hizmet verenin yönlendirilmesi müşteri memnuniyetini artırıyor. Açıklanan verilere göre, geçen Nisan ayında test yayınına başlayan Hemen Rezervasyon sistemi ile bugüne kadar binlerce temizlik işinin gerçekleştiği armut.com’un memnuniyet oranı %98’e ulaşmış durumda.

Son Yazılar

TDNMedya.com

ANASAYFA

SİYASET

EKONOMİ

DÜNYA

SAĞLIK

KÜLTÜR-SANAT

TDNMedya.com Kategori

GÜNDEM

TÜRKİYE

SPOR

MAGAZİN

YAŞAM

TEKNOLOJİ

Künye

İletişim

E-posta:[email protected]

Sosyal Ağ

Haber Bülteni

[email protected]