Yayınlanma Tarihi: |31.08.2015 09:34

İnşaatta vurgun iddiaları!

Makrom İnşaat’ın konut vaadiyle 800 kişiyi mağdur ettiği iddialarının ardından bu kez de, Wish İstanbul projesinde 540 ailenin mağdur edildiği iddia edildi.

İstanbul Tuzla ve Esenyurt’ta, Petek Dinçöz’lü Reklam filmleriyle bilinen Makrom İnşaat’ın, konut vaadiyle 800 kişiyi mağdur ettiği iddialarının ardından, inşaat sektöründe bir skandal iddia daha ortaya çıktı.

Buna göre, Şafak İnşaat’a ait Wish İstanbul adlı konut projesinde, 540 aile ve Arap müşterilere mükerrer satış yapıldığı ileri sürüldü. 21 milyon lirayı aşkın para toplanan ve yaklaşık 150 pilotun, hakim ve polisin de bulunduğu mağdurlar şirket hakkında suç duyurusunda bulundu.

Ayrıca ortaklardan Ö.K. da, diğer ortağı V.Ş. hakkında suç duyurusunda bulunarak, V.Ş.’nin kendisini tehdit ettiğini ileri sürdü. “Kandil’e kaldıracağım” Ö.K., suç duyurusunda şunları söyledi:

“7 Ocak 2014’te V.Ş. , benim ve şirket ortaklarının bilgisi ve izni olmadan imza sahteciliği yaparak karar alıp sonradan ise para hareketleri, çek alıp verme, cironto gibi işlemler yapmış ve menfaat temin etmiştir. Şikayet edeceğimi söyleyince, bana hem kendisi hem de eniştesi E.K. tarafından evime adam göndereceği, bin 500 PKK’lı yollayacağı, Kandil’e kaldıracağı ve evinden aldıracağı şeklinde tehditler etmiştir." 

(Milliyet / Vatan)

Son Yazılar

TDNMedya.com

ANASAYFA

SİYASET

EKONOMİ

DÜNYA

SAĞLIK

KÜLTÜR-SANAT

TDNMedya.com Kategori

GÜNDEM

TÜRKİYE

SPOR

MAGAZİN

YAŞAM

TEKNOLOJİ

Künye

İletişim

E-posta:[email protected]

Sosyal Ağ

Haber Bülteni

[email protected]