Yayınlanma Tarihi: |25.05.2015 14:56

Arapça'yı çok değil, biraz biliyorum

Geçen yıl 'Türkiye Güzeli' seçildikten sonra 'Asla Vaçgeçmem' dizisi ile oyunculuğa başlayan Kerküklü Türkmen baba ile İzmirli annenin kızı 21 yaşındaki Amine Gülşe, Arapça'yı çok az bildiğini söyledi.

Birleşik Arap Emirlikleri merkezli MBC4 kanalında yayınlanan 'Turki Ekstra' programında 'Asla Vazgeçmem' dizisinin oyuncuları ile yapılan röportajlar ekrana geldi. 21 yaşındaki Amine Gülşe, 2014 Türkiye Güzeli seçildikten sonra kendini dizi setinde bulduğunu anlatırken Tolgahan Sayışman'la birlikte oynamaktan memnun olduğunu anlattı. Oyunculuk bir tarafa, güzellik yarışmasına bile tamamen tesadüf sonucu katıldığını anlatan Amine Gülşe, İsveç'te doğup büyüdüğünü, annesinin memleketi İzmir Bergama'ya geldikten sonra ekranda tanıtımını gördüğü güzellik yarışmasına katılmaya karar verdiğini belirtti. Gülşe, birinci seçildikten sonra oyunculuk dersleri almaya başladığını ve işini severek ve çok çalışarak yaptığını anlattı. Amine Gülşe, babasının Iraklı olmasına karşılık Arap sunucu Liana Dahdouh'un sorularını İngilizce yanıtlarken, "Arapça'yı çok değil, biraz biliyorum. Söylenenleri anlıyorum. Ancak, tam yanıt veremiyorum" dedi.

Asla Vazgeçmem'de 'İclal' karakteri ile ününe ün katan Şafak Pekdemir de, çok yoğun bir tempoda çalıştıklarını, yorulduklarını anlatırken, kamera karşısına geçtiği ilk günlerde set ekibindekilere gözünün kaydığını ancak, o dönemi kısa sürede atlattığını belirtirken, "Özel hayatımız kalmıyor. Uyumasak da 'bayılıyoruz.' Çalışırken bir otelde kalıyorsunuz. Sevdiklerinizi, ailenizi görme olanağınız olmuyor. Ancak, yine de işimi seviyorum. Çok iyi bir ekibimiz var" diye ekledi. (DHA)

Son Yazılar

TDNMedya.com

ANASAYFA

SİYASET

EKONOMİ

DÜNYA

SAĞLIK

KÜLTÜR-SANAT

TDNMedya.com Kategori

GÜNDEM

TÜRKİYE

SPOR

MAGAZİN

YAŞAM

TEKNOLOJİ

Künye

İletişim

E-posta:[email protected]

Sosyal Ağ

Haber Bülteni

[email protected]